80.Yıl Anaokulu
KARACAOĞLAN MH. 68 NOLU SK. NO 22 ŞEHİTKAMİL/GAZİANTEP

VİZYON

Vizyon, ideallerimiz , hatta ulaşacağımızı düşünmediğimiz hayallerimizdir. Vizyon, yönümüzü belirler, hedeflerimizden saptığımızda bize yol gösterir. Türk Milli Eğitiminin amaçları ışığında; dünü , bugünü ve geleceği bütünleştirerek, erdemli insan olmanın idealini ve değişimi yaşayacak özgün, etkili ve nitelikli bir okul toplumu oluşturmaktır. Atatürk ilke ve inkılapları doğrultusunda; Doğru, Dürüst, Çağdaş, Araştırmacı, Özgüvenini kazanmış, Güzel ülkemizi; Hakkettiği yere getirmek için, Sürekli çalışan, Bireyler yetiştirmektir...

MİSYON

Özgüven ve sorumluluk duygularını geliştirip, tüm potansiyelini kullanımlarına fırsat tanıyarak yüksek öğretim kurumlarına yöneltip, başarılı olmalarını sağlamaktır. Biz... bütün öğrencilerin öğrenmelerini sağlamak , onların bilgili , becerili ve kendilerine güvenen bireyler olarak yetişmelerine fırsat tanımak ve onlara 21. yüzyılın gelişen ihtiyaçlarına cevap verebilecek beceriler kazandırabilmek için varız.

Öğretim Şekli :İkili Eğitim

İkili Eğitim

Sabah 07:00-12:00 Öğle 12:00-17:00

İl ve ilçe merkezine yaklaşık 2,5 km uzaklıktadır.

KARACAOĞLAN MAH. 68 NOLU SOKAK NO:22 ŞEHİTKAMİL/GAZİANTEP